Studentima konačno zasijalo sunce

Osiguran novac za plate igračima Bosne

Studentima konačno zasijalo sunce

Iako je nekoliko posljednjih dana u Sarajevu izuzetno hladno, igračima KK Bosna konačno je svanulo sunčano jutro. Naime, oni će nakon dugo vremena dobiti plate.

Jučer se u medijima pojavila priča kako igrači Bosne neće igrati danas protiv Brotnja ukoliko im se ne isplate plate, da bi danas osvanula vijest kako su im plate isplaćene. Situaciju oko isplate plata za naš portal je pojasnio direktor kluba Admir Bukva.

"Danas se u medijima pojavila priča kako su igračima isplaćene plate, što nije istina. Istina je da su obezbjeđena sredstva za isplatu plata, novac je legao na račun, a plate će igračima biti isplaćene sutra", rekao je Bukva.

Uprkos neisplaćenim obavezama igrači Bosne ove sezone igraju sjajno. Trenutno su prvi na tabeli domaćeg prvenstva sa 11 pobjeda i dva poraza. Međutim, kada dobiju plate sigurno je kako će imati još više razloga za bolje igre, jer onda neće imati drugih briga osim da odigraju što bolje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.