Šundov napustio Cibonu

Centar otišao u Španiju

Šundov napustio Cibonu

Bruno Šundov napustio je redove Cibone nakon samo dva mjeseca i prešao u redove VivaMenorce.
 Splićanin (221 cm visine) je u Zagreb stigao sa željom da se nametne stručnom štabu, ali je njegove usluge Velimir Perasović, trener “vukova”, jako slabo koristio.

U VivaMenorci, timu u kojem je nekada igrao i naš Saša Vasiljević, igraju dvojica reprezentativaca Hrvatske, Mario Stojić i Marino Baždarić.

Šundov je definitivan kraj mogao pretpostaviti kada je Brent Wright stigao u Cibonu, a sa svojim novim klubom dogovorio je saradnju do kraja sezone.
U ACB ligi mu predstoji grčevita borba za opstanak jer se VivaMenorca nalazi na pretposljednjem mjestu sa samo pet pobjeda u 23 kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.