Suton: Igramo na zavidnom nivou
Ivan Velić je uspješno spojio mladost i iskustvo u momčadi Širokog

Uprava Širokog više nego zadovoljna

Suton: Igramo na zavidnom nivou

Momčad Široki TT Kabela sigurno je najveće i svakako ugodno iznenađenje ovogodišnje NLB lige.

Trener Ivan Velić u svojoj momčadi je uspješno spojio mladost i iskustvo i ostvaruje odlične rezultate, a ono što je bitno zapaziti jest da mladi igrači imaju velike i bitne minutaže, a ne rijetko su upravo oni donijeli pobjedu Širokom.

„Igre naše momčadi u dosadašnjem dijelu sezone su na jednom zavidnom nivou, svi koji smo u klubu se slažemo da ova momčad zaslužuje još veću podršku sa tribina. Mi u Upravi kluba smo i više nego zadovoljnim ostvarenim učinkom i onim što naši igrači pokazuju na terenu.“, rekao je predsjednik kluba s Pecare Ante Suton.

„Široki je kao klub idealna sredina za mlade igrače budući da nitko u mlade ne ulaže kao mi, a i nigdje mladi ne dobivaju priliku kao u Širokom. Svi mi moramo odati veliko priznanje struci Širokog, odnosno njih trojici, Ivanu Veliću, Mati Brekalu i Tomi Sesaru jer ono što samo njih trojica čine je više nego što rade po 7-8 ljudi u razvikanijim klubovima. “, rekao je Suton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.