Suton: Široki bez mladih ne može
Predsjednik kluba Ante Suton

Predsjednik kluba Široki TT Kabeli

Suton: Široki bez mladih ne može

Predsjednik kluba Široki TT Kabeli, Ante Suton, na jučerašnjoj konferenciji osvrnuo se na dosadašnju sezonu, govorio je o stavovima Uprave, promjenu generalnog sponzora te o novim angažmanima.

„Ovo je bila najuspiješnija sezona u NLB ligi, ostvareno je jedanaest pobjeda, a mogla je biti i koja više na kraju. Međutim, ne samo to, Uprava je zadovoljna i zbog mladih igrača kojima je pružena minutaža jer Široki bez mladih ne može funkcionirati“, rekao je predsjednik Širokog Ante Suton.

Kao i ostale klubove u danas, kriza nije zaobišla ni Široki ali klub stoji na čvrstim nogama.

„Široki je uz neke poteškoće i manje novca ostao stabilan klub i uredno izmiruje obaveze. Do kraja sezone imamo novog generalnog sponzora pa se od sada zovemo Široki TT Kabeli. Eronetu zahvaljujemo na suradnji, oni ostaju naš Zlatni sponzor“, rekao je Suton.

„Zahvaljujemo se Veliću i Brekalu na preuzimanju momčadi i na ostvarenom rezultatu. Pred nama je bh prvenstvo, odnosno Liga 6. Mi smo kao Uprava pokušali nadomjestiti ove ozljede i nedostatak igrača pa smo angažirali Longina i očekujemo da će on pomoći Širokom, a isto tako da će Široki pomoći njemu da se vrati gdje mu je mjesto“, rekao je Suton o najnovijem angažmanu Branimiru Longinu.

Klub s Pecare je na jučerašnjoj konferenciji potpisao ugovor s još jednim igračem. Radi se o mladom i talentiranom Borisu Baraću (1992.), inače bratu poznatijeg Stanka Baraća, reprezentativca Hrvatske i nekadašnjeg igrača Širokog. Ovo je Borisu prvi profesionalni ugovor, a potpisao je na četiri godine.

„Za Borisa su ponude dolazile sa svih strana ali on je odlučio ostati. Nadamo se da ćemo i s njim uspjeti kao i sa Stankom i krenuti njegovim stopama“, rekao je Suton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.