Suvara: Igramo meč za opstanak

Košarkaš Borca uoči meča sa Drinom

Suvara: Igramo meč za opstanak

D. Vejo

Pred košarkašima Borca jedan je od odlučujućih mečeva Prve muške lige Republike Srpske. Oni će na gostovanju u Zvorniku kod ekipe Drine tražiti pobjedu koja im je prijeko potrebna kako bi ostali u društvu najboljih klubova Republike Srpske.

Iako su još dva kola preostala do kraja regularnog dijela prvenstva, crveno-plavima iz Banja Luke gori pod nogama. U potrazi su za pobjedom koja ima osigurava opstanak u društvu najboljih. To najbolje znaju i sami izabranici Bojana Božića.

"U narednom kolu gostujemo jednoj veoma kvalitetnoj ekipi Drine. Nama bi pobjeda mnogo značila jer nas ostavlja u ligi. Odnos između nas igrača je dobar. Ozbiljno se pripremamo za posljednja dva kola šampionata kako bismo sa dvije pobjede završili isto. Očekujemo težak meč", zaključio je bek Banjalučana, Vladimir Suvara.

Utakmica između Drine i Borca igra se sutra.
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti