Svi bruje o nevjerovatnom potezu Luke Dončića

Ponovo oduševio

Svi bruje o nevjerovatnom potezu Luke Dončića

E. Čaušević

U Chicagu je sinoć počeo All Star vikend, a prvo je odigrana utakmica između ekipa Sjedinjenih Američkih Država i Svijeta.

Radi se u duelu u kojem mogu igrati samo igrači koji su u svojoj prvoj ili drugoj NBA sezoni. Ovaj meč ponudio nam je mnoštvo sjajnih poteza, a na kraju je slavila ekipa SAD-a sa 151:131.

Minute u ekipi Svijeta upisao je i Luka Dončić koji će i sutra na parket kada se igra All Star utakmica. Slovenac je imao nešto manju minutažu, ali i pored toga uspio je ubaciti 16 poena.

Dončić se našao u centru pažnje u finišu prvog poluvremena kada se odlučio na nevjerovatan pokušaj, te je ubacio trojku sa svoje polovine čime je oduševio sve u dvorani.

Top Komentari

e_svasta
Je li odusevio ikoga izvan dvorane? Zasto odusevljenje ograniciti samo na prisutne? I jesu li ovi svi sto bruje isto iz dvorane, ili se odnosi na svijet u globalu? Ja jos nisam poceo brujati, trebam li?
2 4
Peđa
Pravi Baja novu pjesmu, posvećenu Luki, to će biti hitčina.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi