Tadija Dragičević se vratio u Crvenu zvezdu

Ugovor do kraja sezone

Tadija Dragičević se vratio u Crvenu zvezdu

KK Crvena zvezda dobio je veliko pojačanje u liku bivšeg asa ovog kluba Tadije Dragičevića. 

Nakon što se povrijedio Luka Mitrović uprava kluba je brzo reagovala i navijačima za Novu godinu poklonila nekadašnjeg ljubimca Tadiju Dragičevića kojem je nedavno istekao ugovor sa Anadolu Efesom, pa je postao slobodan igrač. 

"Mnogo mi je drago kako je sve ispalo. Desilo se sve jako brzo i mnogo sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu, jer je to moja druga kuća. U prošlosti je bilo uspona i padova ali ja se sjećam samo lijepih stvari. Zvezda me je u potpunosti afirmisala i veoma sam zadovoljan što sam ponovo tu", rekao je Dragičević koji je potpisao ugovor do kraja sezone. 

Za klub sa Malog Kalemegdana Dragičević je debitovao u sezoni 2004/2005, a nakon pet sezona u Zvezdi otišao je u inostranstvo gdje je nastupao za berlinsku Albu, Romu, Biellu, Azovmash, a posljednju sezonu je proveo u dresu Efesa. 

"Pratio sam Zvezdine utakmice ove sezone i mislim da imamo odličan tim. Dosta je utakmica ipred nas, a ja ću se potruditi da se uklopim što prije jer želim da pokušam što više da pomognem ekipi da napravi što bolje rezultate. Svim navijačima Zvezde želim da čestitam Novu godinu i jedva čekam ponovni susret sa njima", istakao je Dragičević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.