Tanasilović se vratio u Ditu

Sloboda dovela pojačanje

Tanasilović se vratio u Ditu

Nakon što je Ligu 13 odigrao za ekipu Viteza, tuzlanski košarkaš Mišo Tanasilović vratio se u svoj matični klub Sloboda Ditu.

Prema onome što iz bliskih krugova klubu doznajemo, Tanasilović će nastaviti saradnju sa tuzlanskim timom i nakon Lige za prvaka Bosne i Hercegovine, a kako saznajemo, čelni ljudi Sloboda Dite više nemaju planove za  nove akvizicije.

Podsjetimo, završnica prvenstva za Tuzlake nastavlja se sutra, a u prva tri kola Sloboda će putovati na gostovanja (Široki Eronet, Zrinjski HT Mostar, Bosna ASA BH Telecom).
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.