Tanasilović: Uz podršku sa tribina vjerujem u pobjedu

Kapiten Gradine pred duel sa Konjicem

Tanasilović: Uz podršku sa tribina vjerujem u pobjedu

S. Mlaćo

Nakon poraza od KK Travnik, u KK Gradina okrenuli su se sutrašnje duelu protiv KK Konjic. Taj meč se igra u nedjelju sa početkom u 17 i 30 sati.

"Obzirom da smo drugi dio prvenstva otvorili porazom u Travniku, utakmicu protiv Konjica na domaćem terenu moramo pobijediti i vratiti samopouzdanje koje smo imali u prvom dijelu prvenstva. Poznajemo ekipu Konjica i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost, dobili smo ih u Konjicu i siguran sam ako pružimo svi svoj maksimum uz podršku sa tribina da ćemo na kraju slaviti pobjedu", kazao je u najavi meča kapiten KK Gradina Miodrag Tanasilović.

Iz Gradine se nadaju i podršci svojih navijača koje su pozvali da sutra dođu u što većem broju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi