Tanjević: Pokazali smo da nismo borci

Nakon sinoćnje katastrofe

Tanjević: Pokazali smo da nismo borci

Adnan Beganović

Nakon što su sinoć košarkaši Fenerbahcea u Sieni poniženi od Montepascija, bosanskohercegovački stručnjak na klupi turskog tima, Bogdan Tanjević, bio je potučen i nije krio razočarenje s onim što je vidio.

"Sta da Vam kažem. Ovo je jedna od najtužnijih noći u mojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri", rekao je za talijanske medije vidno razočarani Tanjević te dodao:

"Pokazali smo da nismo borci. Nakon odlične prve četvrtine, Siena je napravila veliku seriju i to nas je posve obeshrabrilo, nismo se više mogli vratiti. Jako sam razočaran zbog ovoga."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti