Taylor Rochestie pred potpisom za Olympiacos

Nekadašnji košarkaš Crvene Zvezde i mnogih euroligaških timova

Taylor Rochestie pred potpisom za Olympiacos

Sjajni ljevoruki combo bek Taylor Rochestie navodno je vrlo blizu potpisa ugovora s pirejskim Olympiacosom. 

Rochestie koji je u svojim najboljim danima bio i najbolji strijelac Eurolige trenutno igra za kineski Anhui Dragons, no kako saznaje Sportando, na ponudu grčkog giganta nije nimalo imun te bi se još danas taj transfer mogao realizirati.

Europsku karijeru ovaj Amerikanac počeo je u njemačkom Gottingenu odakle su ga sjajne partije lansirale u ALBA-u. Nastupao je još za Galatasaray, Le Mans, Caju Laboral, Montepaschi, Nizhny Novogrod, Maccabi, Lokomotiv Kuban, Crvenu Zvezdu, a zanimljivo, igrao je i za reprezentaciju Crne Gore kao naturalizirani košarkaš. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti