NBA milijarder traži od Taylor Swift da prekine s novim dečkom, tvrdi da ima idealnog tipa za nju

Ima bolje rješenje za nju

NBA milijarder traži od Taylor Swift da prekine s novim dečkom, tvrdi da ima idealnog tipa za nju

Edmir Škorić

Vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban (65) zamolio je poznatu pjevačicu Taylor Swift da prekine sa svojim novim dečkom Travisom Kelceom (33), igračem američkog fudbala koji igra u Kansas Cityju.

Nova veza Taylor Swift i Travisa Kelcea i dalje izaziva potres u Sjedinjenim Državama. Ova lijepa pjevačica konačno se skrasila, no prvi čovjek NBA franšize iz Dallasa tvrdi da postoje i bolje opcije za nju. Očito se šalio? Ili možda i nije...

“Taylor, prekini s njim.Imam nekoliko zgodnih slobodnih momaka koji igraju za Dallas Maverickse", kazao je Cuban, pa joj, između ostalih, "ponudio" Luku Dončića kao lidera ovog tima.

Taylor Swift bila je na utakmici Kansas Cityja protiv Chicago Bearsa. Kansas je slavio sa 40:10, a pjevačica je u loži bila sa majkom svog novog izabranika.

U četvrtak, u podcastu "The Pat McAfee Show", Kelce je Swift javno uputio pozivnicu za utakmicu.

Oglasi

"Poslao sam joj poruku i rekao da sam je vidio u Arrowheadu na koncertu. Rekao sam joj da bi me možda mogla doći vidjeti u Arrowheadu na mom meču".

Interakcija između njih dvoje počela je ljetos, kada se Kelce nakon koncerta htio naći sa Swift, ali joj njeni tjelohranitelji nisu dopustili.
“Ne izlazi ni s kim, ili barem nije željela izaći sa mnom. Tako da sam to shvatio osobno", rekao je Kelce tada u šali.

Travis Kelce jedan je od najuspješnijih igrača američkog fudbala, no sve donedavno za njega mnogi nisu znali da postoji, a onda se to promijenilo i to zahvaljujući pjevačici Taylor Swift.

Travis je 2016. godine imao vlastiti šou program, a vjerovali ili ne, u istom je tražio djevojku za sebe. Tada je za djevojku pronašao Mayu Benberry s kojom je bio u vezi godinu dana,a kasnije je bio u vezi sa novinarkom Kayle Nicole, s kojom je bio do prošle godine. Sada je konačno pronašao novu djevojku i to onu koja ga je učinila svjetskom zvijezdom iako je to, barem u SAD, ionako bio.

[instagram]https://www.instagram.com/traviskelcefan87/?img_index=1[/instagram]

Top Komentari

TurgutBayraktar
Hebali vas amerikanci nikad cuo i koga briga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi