Ted Kapita pojačao konkurenciju pod obručem u HKK Zrinjski

Centar iz Konga novo lice u Zrinjskom

Ted Kapita pojačao konkurenciju pod obručem u HKK Zrinjski

Redove mostarskog HKK Zrinjski jučer je pojačao kongoanski centar Ted Kapita koji je u Mostar došao kao zamjena za ozlijeđenog Gorana Tomića. 

HKK će za vikend ugostiti prvaka naše zemlje HKK Široki a u zadnjem tjednu pred početak prvenstva momčad koju je uoči ove sezone preuzeo Tihomir Mustapić je pokosila viroza, a ozlijedio se i centar Goran Tomić pa je klub posegnuo za njegovom zamjenom. 

Zrinjski je reagirao tako što je u svoje redove doveo Kongoanca Kapitu. Radi se o krilnom centru starom 23 godine koji je nastupao u NCAA ligi za koledž North Carolina State. Kapita je u Mostar stigao u utorak a u klubu se nadaju da će ga uspjeti registrirati do subote i utakmice sa Širokim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi