Teletović presudio Juventutu

ACB Liga

Teletović presudio Juventutu

Nakon što je u prošlom kolu ubacio samo pet poena, Mirza Teletović se sinoć ponovo vratio starim navikama. U okviru 16. kola ACB lige naš reprezentativac je u pobjedi svog tima ubacio 23 poena.

Caja Laboral je bila bolja od Juventuta sa 98:78, a naš reprezentativac je trice šutirao 5/11 i dodao je 7 skokova. Novi igrač Caje Esteban Batista je upisao 8 poena i 4 skoka. Quinton Hosley je sa 22 poena bio prvo ime Juventuta.

Alan Anderson je sa 24 poena predvodio Barcelonu do nove pobjede, ovaj put protiv Alicantea, Joel Freeland je sa 18 poena i 10 skokova donio Unicaji pobjedu u gostima kod Granade, a sjajnu večer je imao i argentinski reprezentativac Paolo Quinteros koji je sa 27 poena donio Zaragozi pobjedu protiv Lagun Ara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije