Teletović slavio protiv Reala

ACB liga

Teletović slavio protiv Reala

U utakmici pretposljednjeg kola ACB lige Caja Laboral je slavila kod Real Madrida sa 80:74 i izborila drugu poziciju na tabeli ispred Reala koji je bio na toj poziciji do ovoga kola.

U pobjedi Caje Mirza Teletović je ubacio 9 poena, sve za tri poena. Najbolji kod Caje je bio Marcelo Huertas sa 17 poena, dok je kod Real Madrida Pablo Prigioni sa 22 poena bio najbolji.

Pete Mickeal je sa 12 poena predvodio Barcelonu do gostujuće pobjede protiv Murcije (73:54) i Katalonci su kolo prije kraja osigurali prvu poziciju pred doigravanje.

Unicaja je bila ubjedljiva protiv Valladolida (88:58) i osigurala je poziciju u doigravanju. Mladi Saul Blanco je odigrao sjajnu utakmicu upisavši 19 poena i 5 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.