Teodosić, Krstić i Messina napuštaju CSKA

CSKA rasprodaje tim

Teodosić, Krstić i Messina napuštaju CSKA

Midhat Šljivak

Porazom od Maccabija košarkaši moskovskog CSKA završili su ovu euroligašku sezonu.

Naredna sezona donosi nove izazove u najelitnijem evropskom takmičenju, ali u dresu CSKA u narednoj sezoni nećemo gledati neke od glavnih igrača u proteklim sezonama.

Miloš Teodosić je slobodan igrač ovog ljeta, ali je već potvrđeno kako će srbijanski playmaker napustiti moskovski tim, a navodno je njegova nova destinacija turski Anadolu Efes.

Također, njemu bi se u redovima Efesa mogao priključiti i sunarOdnjak Nenad Krstić. Iskusni centar ima još godinu dana ugovora s Armejcima, ali je također stigla potvrda da će ugovor s njim biti sporazumno raskinut.

Pored ovog dvojca, ekipu iz Moskve će napustiti i trener Ettore Messina, koji se nada odlasku u NBA ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.