Teodosić ostaje u CSKA-u

Teodosić ostaje u CSKA-u

Edmir Škorić

Iako su turski mediji najavili da će Miloš Teodosić potpisati u ponedjeljak za Fenerbahče, čini se da od transfera neće biti ništa.

Srbijanski košarkaš, 26-godišnji playmaker i šuter ima još godinu dana ugovora s CSKA-om iz Moskve. Rusi ga, očito, ne žele pustiti. Kako tvrdi njegov menadžer Nicks Lotsos, ni sam igrač nema namjeru otići iz Moskve.

"Miloš je odbio ponudu da ode u NBA ligu, u Memphis, pa ne vidim razlog zbog kojeg bi pristao da ode u Fenerbahče. Definitivno želi ostati u CSKA-u i doista ne vjerujem da će ovo ljeto preći u Fener", rekao je Lotsos.

On je još dodao da bi se stvari mogle promijeniti jedino ako CSKA postavi Teodosića na transfer-listu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.