Teška optužna za Griffina, prijeti mu pola godine zatvora?

Optužen za nanošenje tjelesnih povreda

Teška optužna za Griffina, prijeti mu pola godine zatvora?

Košarkaš Kos Angeles Clippersa Blake Griffin optužen je da je u jednom noćnom klubu u Las Vegasu nanio tjelesne povrede jednoj osobi.

Prema javljaju američkih medija 25-godišnji košarkaš je proteklog mjeseca u Las Vegasu je pretukao jednog čovjeka nakon što ga je slikao, a navodno se Griffin neugodno osjećao zbog blic sa kamere čovjeka kojeg je kasnije pretukao. 

Griffin će se 8. decembra pojaviti pred sudom kako bi se očitovao o ovom slučaju napada i nanošenja tjelesnih povreda, a prijeti mu zatvorska kazna od šest mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.