Legendarni NBA košarkaš ismijava Donalda Trumpa
FOTO - EPA

Legendarni NBA košarkaš ismijava Donalda Trumpa

Adnan Beganović

Legendarni košarkaš Detroit Pistonsa, Isiah Thomas, na društvenim mrežama ismijavao je još uvijek aktuelnog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trumpa.

Sve je izvjesnije da će Trump izgubiti predsjedničku poziciju s čim nikako ne može da se pomiri.

Njegove izjave nakon izbora na press konferencijama su predmet ismijavanja, a na jednu od njih u kojoj je istakao da će pobijediti na izborima ako se budu brojali legalni glasovi, reagovao je i legendarni NBA košarkaš.

"Trump je poput igrača koji ima loš noć pa odluči uzeti loptu i napustiti dvoranu", napisao je Thomas.

Podsjetimo, neki od uglednih američkih televizijskih kanala odlučili su prekinuti emitovanje njegovog govora iz Bijele kuće zbog netačnih inormacija koje je iznosio.

Top Komentari

dinass
Kao sto si ti uradio kretenu, tebe je kostalo a i njega ce
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi