Tihomir Bujan novi trener Zadra

Nakon poraza od Zagreba smijenjen Danijel Jusup

Tihomir Bujan novi trener Zadra

Nakon sinoćnjeg poraza košarkaša Zadra, u susretu 16. kola regionalne NLB lige u dvorani Krešimira Ćosića od momčadi Zagreba (71:81), sastao se Upravni odbor kluba s Višnjika i smijenio trenera Danijela Jusupa.

Njegovu dužnost preuzima Tihomir Bujan, a pomoćnici će mu biti Ivan Barančić i Ante Matulović.

Debi na klupi Zadra Tihomir Bujan će imati već sutra i to u Zagrebu, gdje košarkaše Zadra očekuje susret četvrtzavršnice Kupa Krešimira Ćosića protiv Dubrave.

"Riječ je o sporazumnom raskidu ugovora, a razlog je činjenica da suradnja između Uprave i trenera Jusupa već duže vrijeme nije bila najbolja", rekao je direktor KK Zadar, Zdenko Mičić.

Novi trener Tihomir Bujan rekao je da je preuzimanje kormila Zadra velika čast ali i obaveza za njega.

"Trenutak nije baš najbolji, ekipa je igrački i rezultatski u padu, tako da će u najkraćem roku trebati učiniti određene pomake kako bi se to ispravilo", poručio je Bujan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.