Tihomir Mustapić u Bosnićevom stožeru
Tihomir Mustapić (u sredini) obnašat će funkciju pomoćnog trenera reprezentacije Bosne i Hercegovine

Posušak izabran za suradnika izbornika naše reprezentacije

Tihomir Mustapić u Bosnićevom stožeru

Izbornik muške seniorske reprezentacije BiH, Vedran Bosnić uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019, odabrao je pomoćnog trenera iz HKK Zrinjski, Tihomira Mustapića u stožer reprezentacije.

Snažni Posušak već je treću godinu za redom pomoćnik Hrvoja Vlašića na klupi državnog prvaka HKK Zrinjskog, a kulminacija te suradnje došla je u prošloj godini kad se mostarski tim okitio titulom nacionalnog prvaka.

Mustapić je godinama uspješno nastupao kao igrač za matični klub HKK Posušje, okušao se i u Širokom Brijegu a široj javnosti poznat je kao i vlasnik jednog od najboljih rezultata u regiji u bacanju koplja. Izbor u stožer nacionalnog tima priznanje je kako i Mustapiću tako i HKK Zrinjskom za sjajne rezultate u proteklom periodu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi