Tijesna pobjeda Budućnosti nad Širokim

Prva pripremna utakmica

Tijesna pobjeda Budućnosti nad Širokim

HKK Široki u svojoj prvoj ozbiljnijoj ovosezonskoj pripremnoj utakmici poražen je od ekipe podgoričke Budućnosti rezultatom 71:73.

I pored poraza od uglednog NLB ligaša, igra, ali i rezultat ulijevaju optimizam u Širokom, posebno ako se uzme u obzir da u redovima bosanskohercegovačkog predstavnika nije bilo prve uzdanice iz prošlogodišnjeg Playoffa, Chestera Masona.

Mason u Široki Brijeg stiže u petak, a  kako najavljuju sa Pecare, uz njega i još jedno pojačanje ekipa će biti kompletna.

Široki i danas igra još jednu utakmicu sa istim protivnikom i to od 18 sati. Vrijedi spomenuti i to da su Širokobriježani do sada odigrali i pripremni susret sa Čapljinom u kojem su došli do sigurne pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.