Tim Duncan produžio sa Spursima

Potpisan ugovor na tri godine

Tim Duncan produžio sa Spursima

Ekipa San Antonio Spursa je danas i zvanično objavila da je produžen ugovor sa Timom Duncanom.

Nisu objavljeni detalji novog trogodišnjeg ugovora ali se pretpostavlja da će Duncan u naredne tri sezone zaraditi oko 34 miliona dolara.

 

Iskusni kapiten Spursa bi po isteku trogodišnjeg ugovora trebao imati 39-godina te se očekuje da će u dresu ovog kluba i okončati karijeru.

 

"Tim Duncan je postao jedan od najboljih igrača u historiji NBA lige. Njegov uticaj na ovaj klub te grad San Antonio je nemjerljiv", kazao je trener Spursa, Gregg Popovich.

 

"Svi smo zahvalni na posvećenosti koju je Tim pokazao. On je jedna nesebična zvijezda koja voli da se nadmeće i ima samo jedan cilj kada istrči na teren - da uradi sve što je potrebno da njegova ekipa pobjedi", kazao je na kraju pisane izjave Popovich.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije