Todorovac: Kozara je zasluženo pobijedila

Plejmejker Borca o jučerašnjem porazu

Todorovac: Kozara je zasluženo pobijedila

D. Vejo

Košarkaši Borca sinoć su na svom parketu u dvorani Borik iznenađujuće poraženi od gostiju iz Gradiške, ekipe Kozare koja je slavila rezultatom 75:83 i tako sebi obezbjedila opstanak u društvu najboljih.

Međutim, med i mlijeko ne teće kod crveno-plavih. Njima je prijeko potrebna bila pobjeda u sinoćnjem meču ali nade još uvijek ima. Ostala su još dva kola do kraja. O važnosti naredne dvije utakmice dobro zna i plejmejker Borca.

"Znali smo od koga nam prijeti najveća opasnost ali nismo uspjeli da sačuvamo igrače protivničke ekipe Bilanovića i Damjanovića. Imali smo problem kod vraćanja u odbranu i statičnim napadom. Kozara je sasvim zasluženo odjela pobjedu iz Borika. Mi imamo još dvije utakmice do kraja gdje nam je potrebna jedna pobjeda a ja sam uvjeren kao i moji saigrači da ćemo doći do nje", kazao je za SportSport.ba plejmejker, Mirza Todorovac.

U narednom, 21. kolu OKK Borac gostuje ekipi Drine Birač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi