Todorovac: Očekuje nas težak meč u Rogatici

Košarkaš Borca o predstojećem meču

Todorovac: Očekuje nas težak meč u Rogatici

D. Vejo

Nakon poraza na svom parketu od gradskog rivala Studenta, košarkaši Borca okreću se novom meču. U okviru 19. kola Prve muške lige Republike Srpske igraju u Rogatici protiv istoimenog tima.

Iako je poraz od najvećeg rivala nanio veliku ranu crveno-plavima, oni se okreću narednim mečevima. Sljedećeg vikenda izabranici Bojana Božića gostovat će ekipi Rogatice koja je uvijek nezgodan protivnik na svom parketu.

"Očekuje nas težak meč protiv Rogatice u gostima. Ova utakmica protiv Studenta poslužila nam je da sebi pokažemo kako ne smijemo igrati i kako nam to neće donijeti bodove i ništa dobro. Krećem prvo od sebe pa na dalje. Imamo sedam dana da se pripremimo za meč koji je od izuzetne važnosti za nas. Nadam se da će nam protekla utakmica sa gradskim rivalom biti lekcija za ubuduće", rekao je za SportSport.ba plejmejker Banjalučana, Mirza Todorovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije