Tokom izolacije sjajni Ben Simmons evoluirao u "zvijer"

Sada će biti još opasniji

Tokom izolacije sjajni Ben Simmons evoluirao u "zvijer"

Admin Čaušević

Ben Simmons je i više nego spreman za nastavak sezone NBA zakazanog za kraj jula. 

Od dolaska u najjaču košarkašku ligu svijeta sjajni Australac je bio domidnatan, ali nakon dodatne mišićne mase djelovat će nezaustavljivo.

Simmons je zbog povrede leđa propustio dobar dio sezone, ali će završnicu na Floridi dočekati potpuno spreman i značajno fizički snažniji.

Košarkaš Philadelphia 76ersa je tokom izolacije značajno radio na jačanju svog tijela. Nakon posljednjih objava više djeluje kao da se priprema za takmičenje u bodybuildingu, a ne za NBA utakmice.

Ranije je Giannis Antetokounmpo jačanjem mišića učinio da ga protivnici češće fauliraju i šalju na liniju na slobodna bacanja, a sličnom ishodu se nada i Simmons.

[facebook]https://www.facebook.com/thebuzz.nba/posts/3176396469134441[/facebook]

Top Komentari

ek76
Jos samo da nauci trice da pogadja...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi