Tomić objasnio svoju reakciju: Je*i ga, ljubomoran sam

Postao internet zvijezda

Tomić objasnio svoju reakciju: Je*i ga, ljubomoran sam

Crvena zvezda i Barcelona su u srijedu navečer odigrali meč u beogradskoj Areni koji će, između ostalog, ostati upamćen i po nesvakidašnjoj reakciji Ante Tomića prije samog početka ovog okršaja.

Dok je trajalo izvođenje himne Eurolige, vatreni navijači Crvene zvezde su pravili haos na tribinama, a njihovo glasno i fanatično navijanje je naprosto očaralo hrvatskog košarkaša.

Njegovi saigrači su se krenuli pozdravljati sa igračima Zvezde, a Tomić je ostao kao 'ukopan' gledajući šta se to dešava na tribinama. Nakon utakmice, srbijanskim novinarima je opisao taj momenat.

"Je*i ga, ljubomoran sam na ovu atmosferu. Jesam li vidio snimak i svoju reakciju? Kako da ne, pokazali su mi je odmah u svlačionici", riječi su Tomića.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi