Toronto bez Valanciunasa do kraja polufinalne serije

Veliki hendikep za Raptorse

Toronto bez Valanciunasa do kraja polufinalne serije

Jonas Valanciunas propustiće ostatak polufinalne serije između Toronta i Miamija.

Litvanski centar neko vrijeme neće biti na raspolaganju Raptorsima nakon što je u trećoj utakmici zaradio povredu skočnog zgloba.

"Ovo je veliki hendikep za nas. Jonas je bio sjajan u play-offu. Ipak, moramo bez njega nastaviti našu borbu u doigravanju, to je život, to je NBA", izjavio je generalni menadžer Toronta Masai Ujiri.

Valanciunas je tokom polufinalne serije Istoka prosječno bilježio 18.3 poena i 12.7 skokova. Bio je jedan od najzaslužnijih za pobjedu Toronta u posljednjem meču sa Miamijem (16 poena, 12 skokova), iako je teren napustio početkom treće četvrtine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi