Toronto lakše nego očekivano savladao Buckse
Foto: EPA

Skromna partija Mirze Teletovića

Toronto lakše nego očekivano savladao Buckse

Ekipa Toronto Raptorsa je u svom Air Canada Centru došla do lagane pobjede nad Milwaukee Bucksima rezultatom 118:93, i na taj način preuzela vodstvo u seriji, tako da je sada 3:2 u pobjedama za ekipu iz Kanade.

Toronto je dominirao gotovo čitavim tokom susreta, domaćini su poveli polovinom prve četvrtine, a to vodstvo nisu ispuštali do kraja utakmice. 

Najefikasniji pojedinac u pobjedničkoj ekipi bio je Norman Powell koji je ubacio 25 poena, poenima je dodao i po četiri skoka i asistencije. Ibaka je dodao 19, DeRozan 18, a Kyle Lowry 16 poena.

Ekipu Milwaukeeja je predvodio odlični Giannis Antetokounmpo koji je upisao 30 poena, devet skokova, te po tri asistencije, blokade i ukradene lopte.

Dobru partiju je pružio i Malcolm Brogdon sa 19 poena, dok je Monroe dodao 11.

Mirza Teletović je za 11 minuta na parketu postigao jednu trojku, upisao jedan skok i imao jednu ukradenu loptu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi