Trakavica završena: Ariza u Wizardsima
Oko Arize se interesiralo čak devet NBA klubova a ovo sjajno krilo će karijeru nastaviti u Washington Wizardsimaza koje je već igrao jedno vrijeme.

U Phoenix otišli Austin Rivers i Kelly Oubre Jr.

Trakavica završena: Ariza u Wizardsima

Konačno se zna destinacija sjajno krila Phoenix Sunsa Trevora Arize. Uprava Sunsa prihvatila je ponudu Washington Wizardsa koji su u Arizonu poslali Austina Riversa i Kelly Oubre Jr-a.

Ariza je do prošle sezone 4 godine igrao za Rocketse koji mu nisu htjeli povisiti plaću pa je na kraju prošle sezone otišao u Sunse za ugovor od 15 miliona dolara za sezonu. Njegov odlazak i dolazak Carmela Anthonyja pokazao se kao veliki krah za Rocketse koji su se veoma brzo odrekli Melovih usluga.

Očajna sezona Sunsa u kojoj je Ariza bio jedna od rijetkih svijetlih točaka nije mogla ostaviti ovo sjajno krilo u Phoenixu. Veliki broj klubova bio je zainteresiran za usluge ovog sjajnog krilnog košarkaša koji je obrambeni specijalista a na kraju su najbolju ponudu za njega dali Wizardsi za koje je Ariza već igrao od 2012 do 2014 godine.

Promo

Top Komentari

Klose
0 1
bugx
nije tačno, propao trade....informirajte se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi