Transfer života za Klemena Prepeliča, dobit će 500.000 eura za godinu

Potpisao za Real

Transfer života za Klemena Prepeliča, dobit će 500.000 eura za godinu

E. Škorić

Slovenački bek Klemen Prepelič od naredne sezone nastupat će u dresu Real Madrida.

Prepelič se nakon sjajnog Eurobasketa i zlata sa Slovenijom počeo povezivati s Real Madridom, ali taj transfer isprva nije bio potvrđen i činilo se da je sve u domenu špekulacija.

Međutim, novinar David Pick je objavio kako je postignut dogovor i kako će Prepelič godiđnje zaraditi 500.000 eura, a ugovor je potpisan do 2020. godine.

Ove sezone Prepelič u Francuskoj u dresu Levalloisa ubacuje u prosjeku 17,5 poena po meču, a pritom ima i 3.1 skoka i 3.3 asistencije.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti