Sparsi bolji od Bosne Royal

Trbić: Cijelo vrijeme smo kontrolisali tok utakmice

Samir Mlaćo

Sparsi su večeras u 1. kolu Lige za prvaka savladali gradskog rivala Bosnu Royall Jelly 73:62. Publika je mogla vidjeti zanimljiv i kvalitetan meč, a Sparsi su prema prikazanom na parketu zasluženo slavili. 

Svoje viđenje meča nakon utakmice za SportSport.ba je dao trener Sparsa Marko Trbić.

"Ovo je bila psihološki jako teška za nas. Bosna je dobila tri nova igrača, nepoznanica su za nas, ali ja sam zadovoljan načinom na koji smo igrali. Bilo je grešaka, ali igrali smo utakmicu kako smo mi mislili da nama odgovara i cijelo vrijeme smo kontrolisali njen tok, te na kraju zasluženo slavili", kazao je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi