Trener Sparsa nakon meča

Trbić: Imali smo ambicije da igramo ABA 2 ligu, ali sada nismo u toj poziciji

Sarajevski Sparsi večeras su poraženi na Grbavici od Igokee sa 73:62 u okviru 4. kola Lige za prvaka BiH. 

Trener Sparsa Marko Trbić nije imao razloga za zadovoljstvo nakon večerašnje utakmice jer je njegov tim izgubio već treći meč zaredom.

"Prije svega da kažem da je problem što nam je ovo treći poraz u nizu. Izgubili smo na veoma čudan način. U Kaknju smo imali prednost minut prije kraja, ali dali smo protivniku loptu u ruke i izgubili, protiv Zrinjskog smo izgubili loptu deset puta zaredom i izgubili, sada smo relativno dobro otvorili, a u trećoj dionici smo imali egal. Primili smo koševe jer imamo problema sa koncentracijom. Jako teško se u ovoj ligi može pobjeđivati uz ovakve greške. Igokea je zasluženo pobijedila. Na neke momente smo igrali dobro, ali nije dovoljo. Imali smo ambiciju da igramo ABA 2 ligu, a sada nismo u poziciji da tako razmišljamo", rekao je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi