Sparsi slavili novu pobjedu

Trbić: Kontrolisali smo meč, ali ponovo je bilo oscilacija

S. Mlaćo

U okviru 13. kola Prvenstva BiH za muškarce košarkaši Sparsa večeras su na Grbavici bez većih problema savladali Student rezultat 82:62.

Sparsi su dominirali od samog početka, već na poluvremenu vodili 45:29, te mirno priveli meč kraju. Svoje viđenje susreta dao je trener Sarajlija Marko Trbić.

"Zadovoljan sam pobjedom, kontrolisali smo meč od početka do kraja. Kada je igra u pitanju, ponovo je bilo velikih oscilacija kod nas. Radimo na tome i nadam se da ćemo igrati utakmice sa mnogo manje oscilacija, te pokušavamo kroz treninge i ove utakmice da nađemo formulu kako da držimo ritam igre i koncentraciju svih 40 minuta", kazao je Trbić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi