Trener OKK Spars nakon večerašnjeg meča

Trbić: Naš cilj je titula prvaka!

S. Grebović

Košarkaši OKK Spars su večeras u okviru 1. kola košarkaške lige za prvaka BiH na svom parketu bili bolji od ekipe KK Mladost Mrkonjić Grad sa 80:66.

OKK Spars su sjajnom igrom stigli do pobjede na otvaranju doigravanja za prvaka naše zemlje, a trener domaćih Marko Trbić dao je svoje viđenje ovog meča:

"Moram istaći da sam jako zadovoljan igrom moje ekipe, posebno i prvom poluvremenu. Mi smo još u procesu intezivnog treninga. Naša očekivanja su da dođemo do titule prvaka zašto da ne. I ostale ekipe imaju pravo da se nadaju najvišim ambicijama, ali mi ćemo sve učiniti da stignemo do zacrtanog cilja", izjavio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi