Sparsi poraženi od Bosne

Trbić: Ovaj meč će nam poslužiti kao dodatno iskustvo

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkaši Sparsa večeras su poraženi na domaćem parketu od gradskog rivala Bosne Royal u meču prvog kola Lige 10.

"Prije svega čestitam ekipi Bosne na zasluženoj pobjedi. Evidentno je bilo da smo mnogo neiskusnija ekipa, mnogo grešaka smo napravili u napadu i odbrani. Mnogo otvorenih šuteva smo promašili. Ova utakmica će nama poslužiti kao dodatno iskustvo, nadam se da ćemo malo pojačati jer smo premladi za ovo takmičenje. Ovaj tim će rasti kako bude prvenstvo odmicalo. Ova utakmica neće odrediti našu sudbinu, idemo dalje i vjerujem da ćemo biti sve bolji i bolji", rekao je trener Sparsa, Marko Trbić, te dodao:

"Zadovoljan sam atmosferom i punom dvoranom. Utakmica bez najmanjeg incidenta i to je ono što je lijepo. Utakmica je bila dobra i nemamo razloga da budemo tužni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti