Trener Sparsa

Trbić: Pobjedom protiv Kaknja vratiti pozitivnu atmosferu

Košarkaši sarajevskih Sparsa igrat će za vikend utakmicu na domaćem terenu protiv ekipe Kaknja u okviru Lige 6 za prvaka BiH.

Bit će to prilika za Sparse da prekinu loš niz, a trener ove ekipe Marko Trbić poručuje da će njegovi igrači morati pobijediti Kakanj i u boljoj atmosferi nastaviti takmičenje.

"Mi se za ovu utakmicu spremamo na isti način kao i do sada. Pokušavamo da održimo tim mentalno i da damo doznanja igračima da idemo dalje. Moramo probati pobjedom protiv Kaknja prekinuti niz poraza i nastaviti ligu u malo boljoj atmosferi. Svi igrrači koji su igrali prošlu utakmicu su spremni i za meč protiv Kaknja, ali mi još uvijek imamo tri ili četiri povrijeđena igrača", rekao je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi