Sigurna pobjeda Sparsa

Trbić: Zadovoljan sam pobjedom, pristup igrača je bio dobar

Samir Mlaćo

Sparsi su večeras sasvim očekivano na Grbavici savladali slabašnu Bosnu Royal 100:68, te stigli do šeste pobjede ove sezone. 

Već od samog početka bilo je jasno da će Sparsi do nove pobjede, pa je Marko Trbić bio zadovoljan.

"Zadovoljan sam rezultatom, igra nije bila na najvišem nivou, ali s obzirom na umor igrača i da nismo bili kompletni zadovoljan sam pobjedom. Pristup igrača je bio dobar i nadam se da ćemo u narednoj godini već od iduće utakmice igrati bolje i vratiti se na ono gdje smo bili prije dva mjeseca", kazao je Trbić. 

Top Komentari

ibrahim51
Svaka ti cast kad mozes biti zadovoljan sto ste pobjedili mrtvog evropskog giganta. Zahvaljujuci nekadasnjoj najboljoj KK ekipi u Evropi jedni ste igrali kosarku i danas ste treneri.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi