Trener Sparsa pred otvaranje Lige 6 i susret sa Bosnom

Trbić: Znamo da se Bosna pojačala, imaćemo težak zadatak

Sparsi sutra u dvorani na Grbavici dočekuju ekipu Bosne Royal na otvaranju Lige 6, te će ljubitelji bh. košarke moći uživati u još jednom gradskom derbiju i duelu ove dvije ekipe.

Ekipa Sparsa sigurno slovi za favorita u ovom duelu, ipak teško je zamisliti da će Studenti na Grbavicu stići sa bijelom zastavom. Međutim, Sparsi sigurno žele dobro početi takmičenje u Ligi 6, pa se nadaju pobjedi protiv Bosne.

"Mi se spremamo za ovu utakmicu čitavu sedmicu. Znamo da se Bosna znatno pojačala sa tri nova igrača, tako da ćemo imati težak zadatak. Ali vjerujem i da smo mi u stanju da odigramo jednu dobru utakmicu... Nadam se da ćemo odigrati na način na koji to nama odgovara i da će to biti presudno da dođemo do pobjede", istakao je trener Sparsa Marko Trbić.

"Sa velikim respektom ulazimo u ovu utakmicu... Sigurni smo da neće biti lako. Ali mi imamo samopouzdanje i želju da odigramo ovu prvu utakmicu dobro i da u tom ritmu nastavimo", dodao je glavni strateg Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi