Trener Crvene zvezde pogođen upaljačem u glavu
Foto: EPA

Tokom derbija u Pioniru

Trener Crvene zvezde pogođen upaljačem u glavu

Partizan je u Pioniru dočekao Crvenu zvezdu u okviru semog kola ABA lige, ali domaći nisu uspjeli namučiti "crveno-bijele", pa su poraženi rezultatom 100:84.

Navijači domaćih, očigledno nezadovoljni razvojem situacije na terenu, su u nekoliko navrata raznim predmetima gađali klupu Zvezde, a najdeblji kraj je izvukao trener ove ekipe Dušan Alimpijević koji je pogođen, navodno, upaljačem u glavu.

Alimpijević je zadobio i manju posjekotinu na glavi, a iz Zvezde su se povodom ovog incidenta oglasili na zvaničnoj klupskoj stranici.

"Ovaj meč je obilježio i jedan incident, pošto je trener šampiona ABA lige Dušan Alimpijević zadobio lakšu povredu, jer je tokom meča pogođen tvrdim predmetom u glavu."

"KK Crvena zvezda mts je pregledom video materijala već utvrdio da je jedan od sudija, Milivoje Jovčić, na utakmici vidio taj incident i uzeo predmet kojim je pogođen trener Crvene zvezde. Već u utorak će klub zatražiti zvanični izvještaj sa utakmice, kako bi se vidjelo da li su sudija Jovčić i delegat Krneta unijeli u zapisnik ovaj događaj, kao i "kišu" predmeta koja je uletila na teren prema igračima Crvene zvezde", poručili su iz kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije