Trener Zrinjskog: Sparsi su nam se nudili, nedostajalo nam je malo snage, ali i pameti...

Neven Nikolić nikako nije bio sretan sa igrom svog tima u posljednjih pet minuta meča

Trener Zrinjskog: Sparsi su nam se nudili, nedostajalo nam je malo snage, ali i pameti...

S. Pašalić

HKK Zrinjski je večeras ipak upisao poraz na gostovanju kod OKK Spars iako je vodio veći dio meča.

Gosti su na poluvremenu imali 12 poena prednosti, ali je Spars na kraju ipak slavio sa 84:82, a trener Zrinjskog, Neven Nikolić nije bio najsretniji sa igrom svog tima u završnici meča.

"Pa ne mogu biti nezadovoljan, mislim da smo 35 minuta igrali stvarno dobru utakmicu. Zadnjih pet minuta vidjeli ste i sami, šest promašenih slobodnih bacanja, tri nezagrađena skoka, četiri ili pet vezanih izgubljenih lopti u napadu..."

"Jednostavno, rezultat je samo dva razlike, ali ne mogu biti zadovoljan sa rezultatom naravno. Imali smo priliku, Sparsi su nam se stvarno nudili, to sam rekao i momcima na poluvremenu. Znali smo da će u drugom poluvremenu oni sigurno odigrati puno agresivnije i pripremili smo se na to, međutim jednostavno falilo je malo i snage, ali i pameti da privedemo utakmicu kraju i da dođemo do pobjede"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi