Trevor Ariza individualno trenira u Istanbulu
Foto: Eurohoops

Nije igrao u 'bubbleu' za Blazerse

Trevor Ariza individualno trenira u Istanbulu

Pomalo je neobično ovih dana vidjeti jedno poznato NBA ime na parketu istanbulske BJK Akatlar Arene. 

Nakon odluke da propusti nastavak, tj. restart NBA sezone u 'bubbleu' u Orlandu krilni košarkaš Portland Trail Blazersa odputovao je u Istanbul gdje proteklih dana individualno trenira u BJK Akatlar Areni, inače domu košarkaša Besiktasa.

Ariza je navodno svom mlađem sinu obećao put u Istanbul, te je iz tog razloga ovo sjajno krilo propustilo nastavak sezone. Do pauze koja je nastupila 11. marta Ariza je u prosjeku ubacivao 11 poena, te bilježio 4,8 skokova i 2 asistencije po utakmici.  Na parketu Besiktasove dvorane trudi se ostati u formi i priprema se za svoju 17. NBA sezonu a Blazersi su i bez njega osigurali doigravanje gdje su ih u prvom krugu izbacili Lakersi. 

Top Komentari

AG3
Odputovao?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi