Tricaški obračun Hardawaya i Waitersa

Rising Stars

Tricaški obračun Hardawaya i Waitersa

Protekle noći u New Orleansu utakmicom Rising Stars između timova koje su birale dvije NBA legende, Grant Hill i Chris Webber.

All-Star "Challenge" je prilika za mlade košarkaše, rookieje i sophomore (igrači koji su drugu godinu u ligi) da pokažu svoju klasu i košarkaško znanje.

Najzanimljiviji dio utakmice bio je duel između Hardaway Juniora i Diona Waitersa, gotovo kao da su igrali "jedan na jedan". Obojica su odigrala meč za pamćenje, Hardaway je završio sa 36 poena, Waitersa sa 31, ali iz 14 šuteva, uz to imao je 7 asistencija i 4 ukradene lopte.

Pogledajte njihov tricaški duel:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije