Tucker novi član Reala

Novi Amerikanac u Madridu

Tucker novi član Reala

Real Madrid je doveo novo pojačanje za narednu sezonu. Radi se o odličnom američkom šuteru Clayu Tuckeru koji u Madrid stiže iz DKV Joventuta.

30-godišnji Tucker je prethodne sezone bio ponajbolji igrač Joventuta, a bio je i među najboljim tricašima ACB lige.

Tucker bi u dresu Reala trebao zamijeniti Louisa Bullocka, igrača kojeg se Ettore Messina odrekao nakon šest godina igranja u Realu.

Florentino Perez je dao odriješene ruke Messini da sastavi momčad po svom ukusu kako bi se naredne sezone uključio u borbu za naslov prvaka Eurolige, što je Italijan shvatio veoma ozbiljno.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.