U posljednji čas odobrene vize za dječake s Kosova

Predan papir s potpisom

U posljednji čas odobrene vize za dječake s Kosova

E. Škorić

Ministar vanjskih poslova Igor Crnadak u posljednji trenutak je potpisao odborenje za vize.

Još se čeka da se završi procedura u ambasadi BiH u Skoplju, ali čini se da je došao kraj sagi oko viza za mlade košarkaše s Kosova.

Prethodno je Boris Spasojević, član UO Košarkaškog saveza BiH i predsjednik KS RS za N1 kazao da nije u nadležnosti saveza da li će košarkaši s Kosova dobiti vize, pa je odgovornost prebacio na Igora Crndaka.

Ovaj je odbacio tvrdnje Spasojevića, te istakao kako je upravo Spasojević bio protiv toga da selekcija Kosova igra u BiH.

Večeras do 20:30 sati treba sve da se okonča, a spomenuti termin je onaj kojeg je FIBA postavila kao krajnji rok i na neki način uslovima Košarkaši savez naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi