Uhapšen Jason Kidd

Uhapšen Jason Kidd

Midhat Šljivak

Novo pojačanje New York Knicksa legendarni playmaker Jason Kidd, uhapšen je jutros zbog vožnje u pijanom stanju, nakon što se svojim automobilom "zabio" u telefonsku govornicu.

Kidd je nakon hapšenja odveden pred sudiju, ali je odmah potom pušten bez ikakve kazne, a ovo 39-godišnjem košarkašu nije prvo hapšenje. Bio je uhapšen i 2001. godine zbog nasilja u porodici, a tada je dobio novčanu kaznu, te je morao odraditi društveno korisni rad.

Sjajni playmaker je orije nekoliko dana zvanično potpisao za Knickse, gdje dolazi iz Dallasa sa kojim je 2011. godine osvojio šampionski prsten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.