Ujiri: Dva sata sam skupljao hrabrost da nazovem DeRozana
Prvi čovjek Raptorsa istakao je kako mu je izuzetno bilo teško kada je morao se riješiti DeMara DeRozana

Prvi čovjek Toronta sasvim iskreno

Ujiri: Dva sata sam skupljao hrabrost da nazovem DeRozana

E. Dindić

Prvi čovjek Toronto Raptorsa Masai Ujiri otkrio je koliko mu je bilo teško da trejduje DeMara DeRozana.

Ovaj košarkaš godinama je bio najbolji košarkaš Toronta, ali njegov trade se ispostavio kao najbolji potez, jer je dolaskom Leonarda Toronto stigao do historijske titule.

"Hodao sam dva sata po hotelu, po hodnicima kako bih skupio hrabrost da pozovem DeRozana. Nije bilo lagano i dalje razmišljam o tome. Takav je život. Siguran sam da ćemo jednog dana sjesti i na miru popričati o ovome.", rekao je Ujiri te dodao:

"Nikada nisam pričao o ovome. Nešto nevjerovatno se dogodilo. Došao je u svlačionicu i pokazao o kakvom se ljudskom biću radi. Zagrlio me je i pitao kako mi je porodica"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi