Ukinut stečaj nad KK Crvena zvezda

Ukinut stečaj nad KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda ne nelazi se više pod stečajem, a prvi put nakon osam godina računi su odblokirani, saopšteno je danas iz ovog kluba.

"Privredni sud u Beogradu dao je potvrdu o pravosnažnosti rješenja kojim se usvaja unapred pripremljeni plan reorganizacije KK Crvena zvezda. Na taj način i zvanično je obustavljen stečajni postupak nad KK Crvena zvezda. Time su takođe odblokirani svi računi kluba koji su bili u neprekidnoj blokadi od maja 2004. godine", kaže se u saopštenju Zvezde.

Po donošenju ovog pravosnažnog rješenja sva potraživanja, prava povjerilaca i drugih pravnih lica i obaveze KK Crvena zvezda uređuju se isključivo po uslovima iz plana reorganizacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.