"Umor Partizana naša je šansa"

Bosna dočekuje beogradske crno-bele

"Umor Partizana naša je šansa"

Večeras će u Olimpijskoj dvorani Zetra ekipi Bosna ASA BH Telecom gostovati moćna ekipa beogradskog Partizana, učesnika četvrtfinala Eurolige.

Studenti će u Zetri dočekati crno-bele u zasotalom susretu 19. kola regionalne košarkaške NLB lige, u kojem će protiv najtežeg mogućeg protivnika pokušati doći do pobjede, koja bi garantovala mjesto u regionalnom takmičenju i naredne sezone.

U redovima Bosne svjesni su snage svog večerašnjeg protivnika, ali se Studenti neće predati unaprijed.

"Za protivnika imamo najjaču ekipu u ligi i to samo po sebi dovoljno govori. Znamo da nam predstoji veoma težak zadatak i da do pobjede neće biti lako doći. Međutim, ne namjeravamo se predati i pokušaćemo iskoristiti neke mane gostiju. Partizan je izmoren paklenim tempom igranja u Euroligi i sigurno je da im igrači nisu svježi, a tu bi mogla biti naša šansa. Također, nadam se i pomoći naše vjerne publike, koju pozivam da u što većem broju dođe na utakmicu", rekao je trener sarajevske ekipe Dejan Parežanin.

Susret zaostalog 19. kola NLB lige na programu je večeras u Zetri sa početkom u 19:30 sati.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije