UO KK Bosna prihvatio ostavku Parežanina

Nakon trosatnog zasjedanja

UO KK Bosna prihvatio ostavku Parežanina

Nakon poraza od Čapljine, čelni čovjek stručnog štaba KK Bosna Dejan Parežanin podnio je ostavku na mjesto prvog trenera ovoga kluba.

Nakon ovoga uslijedio je sastanak Upravnog odbora kluba iz našeg glavnog grada koji je o ostavci koja im je stajala na stolu, raspravljao do maloprije, odnosno da li da se ista prihvati ili ne.

Prema zvaničnoj informaciji iz kluba, ostavka je nakon skoro trosatnog sastanka i prihvaćena, ali ne zbog rezultata Dejana Parežanina ili poraza od Čapljine, već zbog toga što nije bilo uslova da se ispoštuju sve zamisli ovog nekadašnjeg igrača a sada i nekadašnjeg trenera Bosne.

Dakle, ostavka Dejana Parežanina je prihvaćena od strane Upravnog odbora KK Bosna zbog neuslovnih okolnosti kakve u ovom trenutku vladaju u klubu nekada slavne reputacije.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije